HR | EN
POČETNA

Korporativni članovi

Ponosno predstavljamo naše prijatelje i podršku iz CCBN zajednice koji promoviraju zajedničku suradnju još od prvih dana CCBN-a.

Altpro

ALTPRO je specijalizirana visokotehnološka tvrtka koja se bavi razvojem i proizvodnjom signalno - sigurnosnih sustava za željezničku infrastrukturu i željeznička vozila. Proizvodni program tvrtke čine sustavi za detekciju vlakova, sustavi za osiguranje željezničko – cestovnih prijelaza te sigurnosni sustava za vozila bazirani na INDUSI tehnologiji (i60 i PZB90). Preko 25 godina iskustva u istraživanju, razvoju i proizvodnji u željezničkom sektoru čini ALTPRO jednim od ključnih čimbenika na globalnom tržištu s rješenjima u više od 50 zemalja na 6 kontinenata. Kao fleksibilna tvrtka koja je orijentirana na kupca, ALTPRO uspješno odrađuje manje, specifične projekte, ali i veće projekte obnove i izgradnje željezničkih linija. Budući da su kvaliteta i inovacije načini kako ALTPRO ostaje konkurentan na tržištu, tvrtka certificira svoje proizvode u neovisnim međunarodnim institucijama za certificiranje za najvišu razinu sigurnosnog integriteta (SIL4). Trenutno više od 180 stručnjaka na 5 lokacija u Hrvatskoj i regiji djeluje u skladu s vizijom ALTPRO-a o inovativnom, integriranom i održivom pristupu željeznicama u cijelom svijetu kako bi podignuli sigurnost željezničkog prometa na višu razinu.

ZATVORI

BHV Education

Established in 1995, the education division of BHV LLC is tasked with programs for studying abroad for our youth. Our team of professionals continously improve their are dedicating to continuous improvesment in order to meet the high standards we have set. BHV Education professionally assist each client by providing quality advice for further education with a focus on education abroad.

ZATVORI

Borovo

Borovo d.d. je najpoznatiji proizvođač cipela u Hrvatskoj s najdužom tradicijom, baštinom i ljubavlju prema cipelama. Osnovano 1931. godine, sa sjedištem u Vukovaru, tijekom proteklih 85 godina, Borovo je izgradio svoj identitet, ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijeloj regiji stvaranjem moderne, urbane, sportske i certificirane sigurnosne i radne obuće. Borovo cipele su postale dio života za mnoge naraštaje gdje je kvaliteta postala sinonim za naše cipele. Materijali koji se koriste u proizvodnji su samo prirodnog porijekla kao što su koža, platno od 100% pamuka i prirodna guma napravljene od kaučuka koji je također proizveden u tvornici u Borovu. Slijedeći ideju jedinstvene kvalitetne obuće, naši dizajneri kreiraju jednostavnu, ali modernu i udobnu obuću izrađenu s posebnom pažnjom i ljubavlju, obuću koja prolazi najmanje 20 brižnim ruku. Takva proizvodnja rezultira stavaranje poznatih marki kao što su Startas, Boromina, Borosana, Rubber i My Ballerinas. Borovo stalno stremi ka vrhunskoj kvaliteti, tehnologiji te istraživanju i razvoju proizvoda. U posljednjih nekoliko godina, značajna su sredstva uložena u opremu, tehnologiju i know-how. Proizvodni kapaciteti godišnje dosežu i do 1 milijun parova. Glavni prodajni kanal je vlastita maloprodajna mreža, koja se sastoji od 89 trgovina u Hrvatskoj. Veleprodaja je također značajan dio naše prodaje u kojoj smo stekli povjerenje velikih tvrtki koje koriste našu obuću u svakodnevnom radu. U posljednje dvije godine, Borovo se snažno usredotočilo na povećanje izvoza otvaranjem novih tržišta.

ZATVORI

Canadian Embassy

Canada and Croatia enjoy an excellent relationship based upon our common values - our support for human rights, our commitment to building peace, democracy and prosperity both within the region and throughout the world, through our partnerships in NATO, the United Nations and other organizations. Our mission is to provide efficient consular services, to expand our political and economic dialogue, to increase bilateral trade and investment, to nurture our evolving ties and shared values, and to promote education and cultural exchanges. In addition to Croatia, the Canadian Embassy in Croatia is also responsible for providing services to Kosovo.

ZATVORI

Croscorp

Croscorp International is George Kovacic, a leading upstream oil and gas industry expert who advises global corporations on strategy and new market entrance. He has facilitated numerous partnerships and his work has resulted in many contracts. George has introduced Croatia’s hydrocarbon potential to leading international oil companies.

ZATVORI

Dalstroj

Sa 70 godina iskustva, naša tvornica predstavlja najbolje što ova industrija može ponuditi. Mi smo tvrtka usmjerena na pružanje kompletne usluge domaćim i međunarodnim klijentima. Proizvodnja tvrtke Dalstroj orijentirana je na nekoliko glavnih sektora svjetske industrije. Od raznih vrsta palubnih strojeva do različite opreme za podizanje i sidrenje. Dalstroj također ima iskustvo u radu sa strojevima za miješanje blata, polaganjem kabela i proizvodima u industriji vađenja nafte i plina. Nedavno smo za ključnog globalnog igrača u ovom polju izradili nekoliko sustava za podizanje i izvlačenje iz podmorja. Energija, obrana i kopnena oprema dio su naših sposobnosti i težimo rastu u ovim sektorima. Mi smo pouzdan i stabilan partner svim našim klijentima i ponosni smo na posao koji obavljamo.

ZATVORI

Danante d.o.o.

Sadržaj uskoro dostupan

ZATVORI

Demode

Demode, a young design studio with creative expertise and knowledge continuously provide successful campaigns through commitment in providing the full end to end creative process, from creation, realization, maintaining corporate and brand identities and graphic support for festivals/events.

ZATVORI

Dental Centar b2

Dental Centar b2 is a modern dental office located near the center of Zagreb whose environment provides a pleasant and relaxed atmosphere, completed with a highly personalized approach to each client. The dental office has the latest dental equipment, which enables us to offer excellence – prompt dentistry, professional care, and an individual approach towards clients. Our professional and experienced personnel provide treatment according to the highest world standards, ensuring the best possible therapy and an individual approach to the client. We continuously invest in the know-how and education of our team, new equipment, materials and follow the advancements in science and technology.

ZATVORI

Dizajn et cetera

Tvrtka Dizajn et cetera d.o.o. osnovana je 2008. godine i sastavljena je od tima arhitekata u najproduktivnijim godinama i sa značajnim iskustvom na polju projektiranja, nadzora, arhitektonskog savjetovanja. Projekti tvrke uglavnom su orijentirani na obiteljske kuće, stambene i stambeno-poslovne zgrade, te također projekte rekonstrukcija, uređenja interijera i energetske obnove.

ZATVORI

Edward Bernays College

The Edward Bernays College of Communication Management is the first private institute of higher education in Croatia and the region to provide comprehensive specialized education in the area of communication management and public relations. Bernays is the first in the regional market to fully integrate communication studies and to adapt them in the minutest details to the real needs of the public relations market at a time when there is a lack of PR specialists.

ZATVORI

Euris

Euris Capital Partners (ECP) je moderna i dinamična tvrtka osnovana 2008. godine, koja se bavi pružanjem M&A i savjetodavnih usluga u području korporativnih financija te usluga upravljanja projektima. Bavimo se sveobuhvatnim procjenama rizika svih vrsta poslovnih transakcija, osmišljavanjem strategija kod kupnje, prodaje ili restrukturiranja tvrtke, optimizacije troškova, operativne učinkovitosti, efikasne alokacije kapitala, kao i drugih strateških prioriteta koji su od ključnog značaja za opstanak u današnjim tržišnim okolnostima. ECP pruža širok raspon usluga kroz pet ključnih područja djelovanja: • Financijsko savjetovanje; • Menadžersko savjetovanje; • Upravljanje projektima; • Private equity investicije; • Proces pristupanja Europskoj uniji. ECP je sudjelovao u značajnim transakcijama u različitim sektorima uključujući energiju (sa posebnim naglaskom na obnovljive izvore enrgije), trgovinu, poljoprivredu, graditeljstvo, fiinancijske institucije, mediji, itd., kao i u transakcijama privatnog i rizičnog kapitala, sindiciranih financiranja te transakcija na tržištu kapitala. Od svog osnutka, ECP je bio angažiran na većem broju M&A transakcija, uključujući ekskluzivno zastupanje klijenata pri kupnji nekih od najvećih proizvodnih kompanija na području JI Europe – Fructal d.d., AbInbev pivovare, poslovne jedinice Juicy, društva Labud te zastupanje prilikom prodaje lanca samoposlužnih i samonaplatnih benzinskih postaja.

ZATVORI

Galeski Management Services (GMS)

Galeski Management Services j.d.o.o. (GMS) je specijaizirana tvrtka koja se bavi pripremom i provedbom projekata sufinanciranih kroz fondove Europske Unije (EU) i drugih izvora. Također se bavimo organizacijom poslovnih treninga i edukacija te pružamo specifično savjetovanje u skladu s potrebama klijenata. Direktor i osnivač GMS-a je g.Patrick Benjamin Galeski koji je Kanađanin, no živi u Varaždinu od 2006. godne. Pripremio je i provodio više od 40 projekta za EU i međunarodne fondove. Također ima iskustva u pripremama studija i strategija vezanima za regionalni razvoj i poslovnu konkurentnost, edukativne programe i manifestacije za tijela iz javnog, privatnog i civilnog sektora u zemljama EU-a i zapadnog Balkana.

ZATVORI

HPB

Hrvatska poštanska banka p.l.c. was established in October of 1991 as a universal banking institution for all banking transactions in Croatia and abroad. The founder and its major stakeholder was ever until the beginning of 2001 the company Croatian Post and Telecommunications, later Croatian Post which proceeding from the good business practice of postal banks in Europe, through newly established bank, continued the mission of the operation of traditional postal savings banks which were established in Croatia as early as in 1883. From the beginning of 2001, through funds or companies owned by it, the Republic of Croatia has been the major shareholder of Hrvatska poštanska banka.

ZATVORI

Importanne Resort

Importanne Resort was purchased by the Canadian-Croatian company, Importanne, in 2004, and has since then invested in the reconstruction of the existing buildings transforming the property from a two- and three-star complex to a luxurious and comfortable resort comprising of 5-star hotels as well as a 4-star hotel located in Babin Kuk on the Lapad Peninsula. Importanne Resort consists of four hotels and a villa: Neptun, Ariston, Royal Palm and Royal Princess and Villa Elita. It is the ideal location for leisure travellers seeking enjoyment in a secluded seaside environment near the Old Town of Dubrovnik as well as a convenient location for hosting conferences. Importanne Resort is pleased to offer a 10% discount to CCBN members.

ZATVORI

Industrius

Fokus aktivnosti tvrtke Industrius d.o.o. je na montažama i instalacijama u energetskim, petrokemijskim, procesnim postrojenjima te sektoru u sektoru nafte i plina, te osiguranju njihovog kontinuiranog održavanja, kontrole i eventualnog potrebnog remonta. Tvrtka je specijalizirana za savjetovanje i inženjering visokotlačnih, srednjetlačnih i niskotlačnih cjevovoda te servisiranje. Tvrtka je također specijalizirana za zavarivanje materijala zahtjevnih tehničkih specifikacija te najviših klasa spojeva koji dosežu svjetski vrh. Industrius d.o.o. je pokrenuo i vlastitu proizvodnju procesne i energetske opreme s posebnim naglaskom na proizvodnju tlačne opreme (posude pod tlakom).

ZATVORI

Inspire Capital

Sadržaj uskoro dostupan

ZATVORI

Ljubenko & partneri

Sadržaj uskoro dostupan

ZATVORI

Majo-commerce

Majo-commerce d.o.o je 27 godina stara firma, osnovana 1991, bavi se proizvodnjom šatora, ventilacionih cijevi za rudnike, tunele i brodogradilišta, proizvoda za obranu od poplava, spremnike za vodu, plin i naftu bazirani na ISO9001 i 14001.

ZATVORI

Medicinska Grupa/Medicinska Mreza

CroMedical Network (Medicinska Mreža) is tourist agency oriented on providing medical services with all other supporting services designed by a group of medical professionals - highly qualified experts with years of experience. CroMedical Network was established in 2012 by Miljenko Bura, MD, PhD, international expert in otorhinolaryngology and head and neck surgery, member of American association of endocrine surgeons, consultant of American academy of otorhinolaryngology - head and neck surgery. Medical Group (Medicinska Grupa) is investment-consulting company, specialized in the area of medical tourism and a vision holder of organized medical tourism development in Croatia. Medical Group had the original idea of developing Centers of Medical Tourism in Croatia, and provides comprehensive support for the development of projects in the medical tourism industry which do not have a completed concept and funding structure.

ZATVORI

Mereor

Mereor d.o.o. je računovodstveni ured sa širokim iskustvom računovodstva, savjetovanja te menadžerskog izvještavanja. Imamo preko 70 aktivnih klijenata od kojih su jedan dio stranci. Izvještavamo mjesečno klijentima po potrebi u RH kao i klijente čiji su investitori stranci. Izvještaje radimo na engleskom jeziku te komuniciramo s klijentima na engleskom ako je potrebno jer imamo radno iskustvo od 11 godina u „off-shore“-u u Velikoj Britaniji. Naša usluge je kompletna i prati sve nove propise. Naši klijenti su obaviješteni o svim zakonskim izmjenama te imaju uvijek mogućnost „one-on-one“ savjetovanja. Jednom tjedno pohađamo edukacije i pratimo nove propise te je svatko od nas u uredu specijaliziran za jednu granu računovodstva kako bi u potpunosti mogao pratiti sve izmjene.

ZATVORI

Metronet d.d.

Metronet, the leading broadband solution provider for business customers in the Croatian market, offers the very best "value for money" tailor made solutions. Our focus is service excellence, constant innovation and the provision of services over our own independent optical broadband network. Our customers are among the leading companies and state institutions in Croatia and their number continues to grow as more and more businesses are recognising that Metronet can be their most efficient telco partner. "Call us on 0800 82 28, choose Metronet as your ICT operator and get 10% off on your monthly invoices as a CCBN member!"

ZATVORI

Millenium Promocija d.o.o.

The Millenium Group is one of the leading regional consulting groups specialized in communication management and integrated marketing communications. The Group combines knowledge and experience in the areas of strategic communication, corporate communication, media relations, political and business analysis, crisis communication, product and destination branding, event managements and consulting regarding EU projects. To its customers and partners, the Millenium Group ensures superior consulting services and strategic management of communication activities while taking into account the key factors for success in the communication industry: speed, flexibility and efficiency. Millenium promocija in Zagreb is one of the founders of the Croatian Association of Communications Agencies (HUKA) which is part of the International Communications Consultancy Organization (ICCO), the only such organization in the region.

ZATVORI

MPG Southeast Europe

MPG SouthEast Europe was established in 1997 as the first specialized SALES and MARKETING AGENCY in CROATIA. MPG has been a catalyst and driving force in the development of marketing activities in this developing marketing and is a market leader in the reagion. For over 15 years MPG has offered sales support,m promotion, sampling, merchandising and event marketing servies to Croatia's leading domestic and international clients. Our professional approach and extensive experience ensures clients that their brands and products are targeting the right consumer and that activities are achieving objectives in a cost effective and efficient manner.

ZATVORI

Nula produkcija

Nas tim je posvećen istraživanju, razvoju i isporuci vlastitih korporativnih softverskih rješenja u potpunosti prilagođenima korisniku.

ZATVORI

Obzor Putovanja

Obzor Holiday, a daughter company of the national carrier Croatia Airlines, has profiled itself as the most prominent DMC in Croatia, provides professional MICE services with numerous attractive locations and event venues for exclusive groups. A wide range of logistics for Event Planning, Meetings, Team Buidling and Incentive programs. Obzor Holiday has extensive experience in providing superior travel service, expert advise and persoanlized travel planning to all our clients and business partners. We reveal stunning Croatia through first-hand experience, exploring history, culture, cuisine, nature and adventure.

ZATVORI

Ostentum d.o.o.

Sadržaj uskoro dostupan

ZATVORI

PBZ

Sadržaj uskoro dostupan

ZATVORI

PIA Automation

With a revenue of over 250 mil euros, and an employee count of 2,400 employees, PIA Automation is amongst the world’s top-five providers of automation solutions in the world. We design and produce specialized machinery for various industry segments, namely Automotive, Pharma and Consumer Goods. The Corporation has nine locations on three continents (North America, Europe, Asia), including seven production facilities in Germany, Austria, Croatia, China, USA and Canada.

ZATVORI

Primaco

PRIMACOSPED je ONE STOP SHOP za sve Vaše potrebe međunarodnog transporta, logistike, carinskog zastupanja i međunarodne kurirske pošte dokumenata i pošiljaka diljem svijeta. Oblikujemo potpuna transportna i logistička rješenja za svoje klijente, nudeći im integrirane uslugu iz jedne ruke. Otpremamo robu cestom, zrakom, morem ili željeznicom, uvijek nudeći optimalno rješenje koje će zadovoljiti uvjete hitnosti, ekonomičnosti i sigurnosti. 130-ak članova našeg tima sa svojim znanjem, iskustvom i svim strukovnim kvalifikacijama na raspolaganju su Vam u naših 10 ureda kako biste svoju pošiljku imali na pravom mjestu, u pravo vrijeme. Povjerenje koje nam vodeće hrvatske i međunarodne tvrtke poklanjaju od 1990. godine naša je najveća imovina, te garancija naše kvalitete i pouzdanosti.

ZATVORI

PwC Price Waterhouse Cooper

PwC is one of the "Big 4" international services firms which helps organizations and individuals create the value they're looking for. We're a network of firms in 158 countries with more than 180,000 people who are committed to delivering quality in assurance, tax and advisory services. Continuously present in the Croatian market since 1998, PwC Croatia (pwc.hr) currently employs almost 100 highly qualified, experienced professionals who with the global perspective needed to solve today's complex business problems, aim to help clients build value, manage risk and improve performance. We provide our clients, leading multinational and domestic companies and public sector institutions, with innovative business advisory services and solutions, while our close interaction with economic and state bodies allow us to keep up with the fast changing environment in which businesses have to work in Croatia.

ZATVORI

Savorić & Partneri

Šavorić & Partneri pruža odvjetničke usluge u velikim i složenim transakcijama u Hrvatskoj iz područja trgovačkog prava, tržišta kapitala, međunarodnih akvizicija i projekata razvoja nekretnina. Društvo redovito savjetuje vodeće međunarodne korporacije, financijske institucije, društva koja kotiraju na burzi, banke, investicijske fondove te klijente iz mnogih drugih industrija i područja. Odvjetničko društvo Šavorić & Partneri prepoznato je kao jedna adresa koja nudi pragmatičan i kreativan savjet za mnogobrojne zahtjevne potrebe svojih sofisticiranih klijenata. Iskusni odvjetnici koji rade u odvjetničkom društvu Šavorić & Partneri pružaju dinamičan, inovativan i predan pristup brojnim međunarodnim i domaćim klijentima. Filozofija i cilj odvjetničkog društva je pružati sveobuhvatne i pouzdane pravne usluge i potpuna rješenja za potrebe poslovanja svojih klijenata u Hrvatskoj. Misija našeg Društva je pružati kreativne i konkretne pravne savjete, pri tome primjenjujući visoke međunarodne standarde ali i domaće specifično znanje i iskustvo. Zadovoljstvo naših klijenata, čestitost naših odvjetnika i dignitet struke su naša misao vodilja. Vrijednosti za koje se zalažemo Izvrsnost Predanost Čestitost Konkretan i pouzdan pravni savjet Inovativna pravna rješenja Razumijevanje klijenata i njihovih poslovnih potreba Lojalnost, hrabrost, strast za pravom Timski rad Odnos povjerenja sa svim klijentima

ZATVORI

Telegra d.o.o.

For more than 20 years, Telegra d.o.o. has been establishing itself as a leading supplier of advanced traffic management systems for highways and tunnels, initially in its homeland Croatia and lately as a global player, for more than 35 countries in Europe, America, Africa and Asia. Our initial mission to develop and manufacture high tech systems in the field of traffic supervision and management that will, with their main features, provide information and enhance safety to every traffic participant and improve utilization of the road infrastructure, has been expanded to the provision of a complete ITS solution for interurban and urban traffic and tolling requirements.

ZATVORI

Tim Kabel

Tim Kabel is a leading specialized cable distributor in the region of southeast Europe. The company was founded in 1991 as a small family business, and over the years has created a portfolio of more than 1500 regular customers. We stock various cable types: power cables, marine cables, instrumentation cables, signal and control cables, LAN cables, mining cables, crane cables, optical fiber cables etc. We cooperate with more than 50 European cable manufacturers, and we are able to give prompt and accurate offers to even the most demanding specifications.

ZATVORI

Valard

Valard Construction LP is Canadian company, self-directed operating unit of Quanta Services, Inc. It’s premier powerline contractor, with full-service capabilities for transmission, distribution, substations, foundations, telecommunications and renewable energy. Serving clients across the country, Valard has distinguished itself in safety, environmental responsibility and community stewardship. Quanta’s Electric Power Infrastructure Services in Canada are all encompassed within the Valard Group of Companies. Valard has built over 10 000 kilometers of transmission lines in Canada. Valard Zagreb d.o.o. is Croatian company, that provide Engineering, Procurement and Construction Management services for Europe, Project Management Home Office for Europe, Full service EPC+ solutions in next focus areas: transmission, Substations and high voltage services, Distribution, Emergency restoration. President/CEO Adam Budzinski heads a team of the industry’s most experienced and talented Executives, strategically located and active across Canada.

ZATVORI

Verso & Altima Group

Verso and Altima Group (V&A) is a trusted partner on your journey to becoming a digital company. Our expertise, skills and know how provide you with a coherent approach in digital transformation by leveraging a full stack of leading software and hardware solutions to gain critical business advantage. As your partner, we are dedicated in accompanying you in your digital transformation thru the alignment to TM Forum’s service catalogues models and processes, a deep understanding of BSS and OSS landscapes and multiservice real-time charging and billing. We are passionate about achieving better results for our clients around the globe that are uniquely tailored, pragmatic, holistic and enduring implementing seamless omni-channel hybris e-commerce suite, all the way to the technical details of advanced fixed and mobile network services and architectures, providing highest level of workflow-based process automation/orchestration and end-to-end security practices. We develop and implement technology solutions to maximize our clients’ performance and achieve their vision: • Technology integration powerhouse • Trusted client relationships helping customers in their most critical issues • Broad global footprint with 14 regional offices • Providing best value for money, measured by customer success criteria • Cisco, SAP, EMC, OpenCloud, Metaswitch and other vendors recognize us as a foremost contributor to their success in reaching their market goals Verso and Altima Group in a nutshell: • 14 regional offices • Headquarters in Croatia • 13+ years of experience • 120+ employees • 130+ customers in 38 countries worldwide

ZATVORI

Veski

VESKI d.o.o. je jedno od vodećih poduzeća u području dijagnostike i mjerenja vibracija, analize signala, projektiranju, izradi i instalaciji vlastitih rješenja on-line monitoring sustava, te sustava zaštita od vibracija. Kombinacijom znanja, iskustva i kreativnosti u stanju smo ponuditi mnoga tehnička rješenja, te naše proizvode i usluge u potpunosti prilagoditi zahtjevima kupca. - Istraživanje i razvoj - On line monitoring rotacijskih strojeva - Analiza signala/Mjerenje i analiza vibracija - Konzalting na području dinamike strojeva

ZATVORI

Victuspak

Sadržaj uskoro dostupan

ZATVORI

Vin-projekt d.o.o.

VIN-Projekt Ltd., founded in Zagreb in 1992, primary business activities are: electrical engineering studies, preliminary and final design, electrical equipment manufacturing, PLC application software development. In addition we perform HMI and SCADA software development for the following industries: oil & gas (onshore & offshore), marine, mining, energy and power distribution, cement and lime, food & beverage and wood processing, etc. Our main business activities include electrical design and equipment manufacturing (according to ANSI and IEC standards), installation, and commissioning of the following: Transformer Stations, MV&LV Switchgear, MCC's, Control panels etc., MV&LV Soft-starters, Inverters, PLC&HMI Software.

ZATVORI

Vermilion Energy

Vermilion Energy , osnovan 1994. godine, kanadski je proizvođač energije koji kroz akvizicije, istraživanja, razvoj te optimizaciju imovine u Sjevernoj Americi, Europi i Australiji nastoji stvoriti vrijednost. Podružnica Vermilion Zagreb Exploration d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, potpisala je ugovor o istraživanju i eksploataciji ugljikovodika na području istočne Hrvatske s Vladom Republike Hrvatske. Vermilion Zagreb Exploration od 2016. godine aktivno ulaže u Republiku Hrvatsku te predano radi na odgovornom istraživanju, razvoju i proizvodnji energije.

ZATVORI

WolfTheiss

Wolf Theiss is one of the leading law firms in Central, Eastern and Southeastern Europe (CEE/SEE). We have built our reputation on a combination of unrivalled local knowledge and strong international capability. Clients have relied on us for their Croatian matters since the early 1990s. We are unique in both the depth and scope of our experience in this market as well as in our capacity to conclude large-scale, complex Croatian transactions in a timely and efficient manner – particularly those spanning several jurisdictions. Our team specializes in all areas of commercial law, including corporate law, banking, finance and insurance, real estate, competition law, privatization, public procurement, concessions, arbitration, and litigation.

ZATVORI

Zanella Translations

Zanella Language Services is a team of native English speakers specialised in translations in various fields, from legal documents and promotional materials, to scientific studies and reports. We work together with you to find the right solutions to challenges your company is facing. Whether representing your products abroad or bidding on a foreign tender, we can customize your business communications to ensure that you are getting your message across – clearly and concisely. Zanella Translations is pleased to offer a 10% discount to CCBN members.

ZATVORI

Žurić i partneri

Žurič i partneri is one of the leaders in Croatia in the field of general commercial and corporate law, M&A, banking, securities, finance, property, insurance, energy and infrastructure, construction, information technology and telecommunications, intellectual property, pharmaceutical law, antimonopoly, labour law and litigation. Our practice encompasses all aspects of business law and areas relevant to corporate clients. Besides providing corporate housekeeping services on a day-to-day basis, we typically advise our clients in the areas such as foreign investments in Croatia as well as Croatian investments abroad, developing or changing corporate structures through mergers and acquisitions, joint ventures, structuring finance models, IPOs and securities, commercial contracting, securing of claims, employment, industrial property, copyright, etc. Also, we assist clients in organizing variety of national and international business transactions for goods and services in various commercial fields.

ZATVORI