HR | EN
POČETNA

Uvod

Kanadsko-hrvatska poslovna mreža (CCBN) je nepolitička inicijativa osnovana 15. svibnja 2010. u svrhu poboljšanja i jačanja odnosa između kanadskih i hrvatskih poslovnih ljudi, menagera, stručnjaka, poduzetnika i drugih koji žele promicati i proširivati potencijalne gospodarske mogućnosti između ove dvije zemlje.

I Kanada i Hrvatska mogu profitirati od ove razmjene ideja i težnje da se stvaraju inicijative koje mogu dovesti do promjene. CCBN će osigurati potreban okvir za formalizaciju i potporu inicijativama, što će poboljšati odnose, koji će kao takvi stvoriti dodatni interes, dovesti do investiranja i/ ili trgovinske razmjene između Kanade i Hrvatske. Nadalje, CCBN će biti mreža podrške sastavljena od iskusnih stručnjaka koji mogu osigurati podršku, preporuke i uvid, kako bi pomogli u početnim fazama razvoja poduzeća ili pojedinaca iz bilo koje od ove dvije zemlje, koji žele započeti posao.

Članovi CCBN-a su ugledni i uspješni poslovni ljudi, stručnjaci i poduzetnici koji žive i rade u Hrvatskoj i imaju direktno iskustvo iz Kanade. Ovo njihovo iskustvo omogućava istinsko razumijevanje prepreka koje se mogu pojaviti, a i osigurava stručnost i znanje za savladavanje ovih barijera kako bi se ostvario uspjeh. CCBN predstavlja nove ekonomske mogućnosti između Kanade i Hrvatske.

CCBN...
...glas Kanadsko-Hrvatskih poslovnih mogućnosti u Hrvatskoj.

Izvršni odbor

IME POZICIJA POSLODAVAC TITULA
Josip Bašić PRESIDENT MPG SouthEast Europe Director / Owner
Denis Rukavina VICE PRESIDENT / INTERNAL Metronet Telekomunikacije CFO
Gordan Šamija VICE PRESIDENT / EXTERNAL Moveo - Robotics and Automation Director / Owner
Linda Zanella SECRETARY Zanella Translations CFO
Dennis Zovko TREASURER Importanne Resort Director
Mark Mocnaj TOURISM OFFICER
Adrian Beljo PUBLIC RELATIONS OFFICER Bernays College / Bernays Visoka škola Head of International Cooperation

Predstavnici Kanadske i Hrvatske vlade

IME POZICIJA POSLODAVAC
Daniel Maksymiuk Canadian Embassy Ambassador
Synthia Dodig Canadian Embassy Trade Commissioner
Betty Pavelich Republic of Croatia Ministry of Foreign and European Affairs