Konferencija i B2B matchmaking event „Investirajte pametno – Investirajte u Hrvatskoj“

SHARE

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske i Večernji list organiziraju konferenciju i B2B matchmaking event pod nazivom „Investirajte pametno – Investirajte u Hrvatskoj“. Događaj će se održati 15. ožujka 2021. u Hotelu Lone (Luje Adamovića 31, Rovinj) u okviru „Strateškog projekta za podršku inicijativa klastera konkurentnosti“, financiranog iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. – 2020.

Konferencija „Investirajte pametno – Investirajte u Hrvatskoj“ ima za cilj predstaviti potencijale za investiranje i omogućiti umrežavanje. Osim toga, ideja je da se ovom konferencijom inovativne tvrtke iz Hrvatske, zainteresirane za pronalazak investitora ili partnera, povežu s onima koji traže prilike za uspješnu suradnju i ulaganja u Hrvatskoj. Na B2B dijelu događaja bit će moguće umrežavanje predstavnika tvrtki te investitora i partnera za razvoj inovativnih projekata, proizvoda i usluga u području strateških segmenata i tematskih područja pametne specijalizacije u Republici Hrvatskoj .

Događaj poput ovoga izvrsna je prilika za pronalazak područja i projekata za ulaganje s velikim investicijskim potencijalom i proširenje poslovne mreže s kvalitetnim partnerima i plodonosnim suradnjama u Republici Hrvatskoj. Svi članovi CCBN-a pozivaju se da se uključe u ovaj događaj te povežu s potencijalnim partnerima s visokim investicijskim potencijalom.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na ovoj poveznici.